Business

 

 

 

www.achilleas.cz

Za značkou Achilleas by Roman stojí dva muži – Roman Hajabáč a Achilleas Sdoukos. Spojili své síly za cílem nabídnout obdivovatelům umělecké tvorby produkty širokého spektra, ve kterých se propojuje funkčnost s přidanou hodnotou umění. V jejich tvorbě tak můžeme najít širokou škálu předmětů, které dodávají na estetické hodnotě interiéru či exteriéru, ale jsou zároveň plně funkční a využitelné. Jsou to například stoly, kuchyňské zástěny i sprchové stěny, umyvadla, zrcadla, svítidla, ale také třeba biokrb. Nemohou chybět mísy, vázy a karafy či dárkové předměty různých tvarů a barev.

 

www.ceskabridlice.cz

Roman Hajabáč je podnikatel s mnohaletými zkušenostmi v oblasti stavebnictví. Před pár lety jej ambice přivedly k obnově těžby české břidlice, a tudíž k založení společnosti Česká břidlice s.r.o., která je již dnes etablovanou značkou na trhu českém i zahraničním.

Společnost Česká břidlice s.r.o. přivádí zpět na český trh přírodní břidlicový kámen, bývalý slavný produkt, který byl dříve ve světě velmi uznávaným materiálem ve stavebnictví a interierovém dizajnu. V novém provedení nyní nabízíme materiály pro interier a exterier- obklady domů a zahrad, a také limitované edice luxusních produktů pro bytový design. Patříme také mezi top dodavatelé obkladového kamene na českém trhu. Praxe a dlouholeté zkušenosti jsou pro nás základ ke splnění každé Vaší požadavky nad rámec očekávání. Do naší nabídky patří oblíbené kameny jako mramor, žula ale i jiné luxusní kameny jako je například onyx a mnoho dalších.